Annabelle


Contact Center Manager

Annabelle Annabelle

12 jaar in dienst

Contact Center Manager

Annabelle Annabelle

12 jaar in dienst

Annabelle (38 jaar) is 12,5 jaar in dienst van Het Customer Care Center en is nog steeds enthousiast over haar werk. Voor haar is de team spirit één van de vele voordelen van werken bij Het Customer Care Center:

“Ik kan zeggen dat ik 95% van mijn dagen met plezier en een glimlach naar werk ben gekomen. Ooit begonnen als Sales Trainer en na bijna 10 jaar trainingen geven, mogen doorgroeien naar de rol van Contact Center Manager. Nu ben ik verantwoordelijk voor de resultaten van alle campagnes in Alkmaar.

Wat mijn werk het leukste maakt is de samenwerking met allerlei verschillende mensen. We hebben hier een smeltkroes van achtergronden, leeftijden, opleidingsniveaus en levenswijze. Iedereen is welkom, als je maar een gezonde sales-drive hebt!

HCCC biedt je niet alleen de mogelijkheid om vaardigheden te ontwikkelen, zoals commercie en communicatie, maar biedt je ook een gezellige en fijne werkplek! Een echte HCCC familie!”


Contact opnemen

Wil jij meer informatie over werken bij Het Customer Care Center of direct contact? Neem dan contact op door op een van onderstaande buttons te klikken.


Ben je benieuwd naar meer?