Franklin


Supervisor

Franklin Franklin

8 jaar in dienst

Supervisor

Franklin Franklin

8 jaar in dienst

Franklin is supervisor en werkt al 8 jaar bij Het Customer Care Center. Voor hem is Het Customer Care Center een jong en dynamisch bedrijf waar hij zijn commerciële vaardigheden heeft kunnen ontwikkelen. 

“Tijdens mijn inwerkperiode ontzettend veel gehad aan de professionele begeleiding en aansturing zodat ik mijn verborgen sales skills zo goed mogelijk heb kunnen ontwikkelen. Binnen het HCCC heerst voldoende kennis en ervaring om iedereen tot een goede verkoper om te toveren, zelfs als je twijfelt of je dit wel zou kunnen. De ontwikkeling, die je doormaakt bij het uitrollen van je persoonlijke skills, neem je niet alleen mee in je carrière, maar meteen voor heel je leven! Het is dan ook geen vreemde gedachte dat het werken bij HCCC mij in mijn persoonlijke leven veel voordelen heeft opgeleverd en mij tot een sterker persoon heeft gemaakt.” 


Contact opnemen

Wil jij meer informatie over werken bij Het Customer Care Center of direct contact? Neem dan contact op door op een van onderstaande buttons te klikken.


Ben je benieuwd naar meer?