Zoek je leuk nieuw werk?


Werken bij Het Customer Care Center

Zoek je werk in de regio Alkmaar, Leiden of Delft?

Zoek je werk? Wij maken je zoektocht graag zo kort en eenvoudig mogelijk! Lees hier hoe we je verder helpen. Wij zijn het leukste contactcenter van Nederland! Het Customer Care Center is in 1999 opgericht met als doel om niet de grootste, maar vooral de beste te worden. Daarom leggen we de focus op kwaliteit en het behalen van resultaat voor bedrijven en organisaties. Dat bereiken we door alle medewerkers op te leiden in onze trainingsfaciliteiten en e-learningsmodules aan te bieden.

Schrijf je in bij Het Customer Care Center!

Ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste baan? Schrijf je dan in bij Het Customer Care Center of bekijk snel onze vacatures, wij hebben veel verschillende leuke functies!

Dit bieden we je nog meer

  • De CV-check: Test jouw CV via Het Customer Care Center. Stuur deze op en wij geven je waardevolle feedback over hoe jij je CV kunt verbeteren;
  • Persoonlijke begeleiding – we geven je tips en coachen je. Door alle medewerkers op te leiden in onze trainingsfaciliteiten en e-learningsmodules aan te bieden!

Ons volledige vacatureaanbod vind je hier. Ben je op zoek naar een tijdelijke baan of vast werk? Ook hierbij kunnen we je helpen. Schrijf je in en upload jouw cv, of neem contact met ons op.

Contact met Het Customer Care Center

Nog vragen of behoefte aan informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Test je CV!

Upload je CV en wij geven je altijd gratis tips die je helpen. Ga naar alle vacature of nog beter, we hebben we gelijk al een leuke nieuwe baan voor je! We nemen altijd contact met je op!


Contact opnemen

Wil jij meer informatie over werken bij Het Customer Care Center of direct contact? Neem dan contact op door op een van onderstaande buttons te klikken.