Werken bij Het Customer Care Center


Werken bij Het Customer Care Center

Ben je op zoek naar een leuke (bij) baan in Alkmaar of Leiden? Bij het Customer Care Center ontvang je een vast salaris met veelal een mooie bonusregeling, werk je in een team met gezellige collega’s binnen flexibele werktijden. Wij zijn het leukste contactcenter van Nederland, dat op zoek is naar jou! Ga aan de slag op onze inbound klantenservice, retentie-desk of outbound telemarketing. Je krijgt altijd een training en er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden, zodat je uitgedaagd wordt om jezelf te blijven ontwikkelen. Talent voor sales, creativiteit en enthousiasme zijn de kwaliteiten die we in jou zoeken.

Heb je een positieve en enthousiaste houding, ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan en spreekt een aantrekkelijke bonusregeling jou wel aan? Solliciteer dan op één van vacatures bij de vestigingen in Alkmaar, Delft, of Leiden

Test je CV!

Upload je CV en wij geven je altijd gratis tips die je helpen. Ga naar alle vacature of nog beter, we hebben we gelijk al een leuke nieuwe baan voor je! We nemen altijd contact met je op!


Contact opnemen

Wil jij meer informatie over werken bij Het Customer Care Center of direct contact? Neem dan contact op door op een van onderstaande buttons te klikken.


Ben je benieuwd naar meer?